ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Αγώνας Παιδιών & ΑμεΑ 1000 μ

Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα Δρόμου 1.000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού, έχουν παιδιά 8-12 χρόνων, που φοιτούν στις Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεις του Δημοτικού. Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα για Άτομα με Αναπηρία, έχουν άτομα με αναπηρία κάθε ηλικίας, συνοδευόμενα από τους γονείς, κηδεμόνες ή τα άτομα που τους φροντίζουν.

Εγγραφές:

Οι εγγραφές για τον Αγώνα Δρόμου 1000 μέτρων για Παιδιά & ΑμεΑ, θα γίνονται μέσω της ειδικής φόρμας εγγραφής

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ για Παιδιά & ΑμεΑ

ΜΑΘΗΤΕΣ, ΑμεΑ, δικαιούχοι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής για τον Αγώνα Παιδιών & ΑμεΑ, λήγει την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 και θα τηρηθεί αυστηρά για τον καλύτερο προγραμματισμό του αγώνα. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών (Γραμματεία), οι ανήλικοι δρομείς, θα πρέπει να προσκομίσουν την υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα, προκειμένου να παραλάβουν τον αθλητικό τους εξοπλισμό. (Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα - Κηδεμόνα)

Παροχές:

Αναμνηστικό Μετάλλιο θα απονεμηθεί σε όλα τα παιδιά & ΑμεΑ που θα συμμετάσχουν στον αγώνα.

Στοιχεία διαδρομής:

Ο Αγώνας 1000 μέτρων για Παιδιά & Άτομα με Αναπηρία θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, με ώρα εκκίνησης 09:30 π.μ. από τη συμβολή οδών ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, στην είσοδο του ΠΑΡΚΟΥ ΤΗΣ ΑΓΥΙΑΣ, πορεία πάνω στην κύρια διαδρομή του Ημιμαραθωνίου και του Aγώνα των 10.000 μέτρων, δίπλα στην θάλασσα και τερματισμός στην ΠΛΑΖ ΕΟΤ ΠΑΤΡΑΣ.

 Η διαδρομή του αγώνα Δρόμου 1.000 μέτρων είναι εντελώς επίπεδη.

neo%20logo%20amea.png

Χορηγοί Επικοινωνίας

 

tetarto.png